O nama

Samo najbolje

9

Predavači i instruktori

Stručni i iskusni kadar jamči osposobljavanje polaznika u sigurne i dobre vozače

9

Vozila

Veliki izbor atraktivnih vozila ne starijih od 5 godina.

9

Dodatne pogodnosti

Fleksibilni termni vožnje za polaznike.

O nama

Autoškola Formula L osnovana je 1990. godine. Do sada samo osposobili više od 20000 kandidata za sigurnu vožnju. Mnoge generacije naših bivših polaznika, više od 30 godina tradicije u ovome poslu kao i naš stručni i iskusni kadar, jamče osposobljavanje polaznika u sigurne i dobre vozače. Osim auto škole, Formula L djeluje kao i pučko otvoreno učilište FORMULA, ustanova za srednjoškolsko obrazovanje odraslih osoba prometne struke. Kod nas možete položiti vozački ispit za sve kategorije vozila.

Vozačka dozvola B kategorije postala je nešto što se podrazumijeva. Promet je sve gušći i kompleksniji, pa je izuzetno važno koliko se sigurno osjećate za volanom i koliko ste istinski sigurni u vožnji. Izbor autoškole može odigrati važnu ulogu u postizanju samopouzdanja i vještina vožnje.

Kandidati imaju pravo upisati autoškolu 6 mjeseci prije propisane minimalne dobi za polaganje određene kategorije.
Za bilo koju od navedenih kategorija potrebno je liječničko uvjerenje. Detaljne informacije o kategorijama vozila možete vidjeti na linku https://www.hak.hr/vozacki-ispiti/kategorije-vozila/

Kontaktirajte nas i saznajte sve što Vas zanima.

Godina iskustva

Osposobljenih vozača

“Svim trenutnim i budućim polaznicima naše autoškole, želim uspjeh te da postanu dobri, savjesni i sigurni vozači jer takvi vozači čine naše prometnice sigurnijima za život.”

Dubravko Brać – Vlasnik autoškole

Autoškola Formula L Dubrovnik

Autoškola L Formula osnovana je 1990. godine. Do sada samo osposobili više od 20000 kandidata za sigurnu vožnju. Jamčimo kvalitetan i stručan kadar. Osim autoškole, Formula L djeluje kao i  pučko otvoreno učilište FORMULA L.

Kontaktirajte nas

Kontakt podaci

Dr. Ante Starčevića 20, 20 000 Dubrovnik

095 357 0510

098 / 747 - 130

098 / 427 - 286

info@formula-l.hr

}

Radno vrijeme: 08h - 16h